Sötsyrlig eller uppfriskande mintsmak? 

Maj har nu kommit och med den kommer också en ny omgång av produkttester här på redaktionen. Denna gång har vi valt att fokusera på ett tematiskt område som har varit omdiskuterat på sistone – vitt snus. För att ge våra läsare en ärlig och opartisk recension av de produkter som finns på marknaden, bestämde vi oss för att beställa hem produkter från två välkända varumärken – Nordic spirit och Killa. Vi valde att testa Nordic Spirit Spearmint Intense, Nordic Spirit Mini Smooth Mint och Killa Mini Blueberry, lite som Camo i smaken.

Vi skickade sedan produkterna till ett antal utvalda läsare som fick testa och skriva ned sina åsikter, känslor och tankar kring produkterna. Det är viktigt att påpeka att smakupplevelsen kan skilja sig mellan olika individer och att man alltid bör bilda sig en egen uppfattning och läsa på om nikotinhalt och smaker innan man beställer hem en produkt.

Resultatet av vårt test visar på en bred variation av upplevelser och åsikter – inte minst om islay whisky white portion. Vissa av våra läsare föredrog den starka mintsmaken hos Nordic Spirit Spearmint Intense, medan andra uppskattade den mildare smaken av Nordic Spirit Mini Smooth Mint. Killa Mini Blueberry fick också en del positiva omdömen för dess söta smak och doft.

En av våra läsare beskrev Nordic Spirit Spearmint Intense som ”en stark och uppfriskande smak som verkligen sätter igång dagen – speedar som ett elektriskt arbetsfordon!”. En annan läsare uttryckte att Nordic Spirit Mini Smooth Mint hade ”en trevlig och fräsch smak som känns som en mildare version av Spearmint Intense”. Killa Mini Blueberry beskrevs av en av våra läsare som ”en sötsyrlig smak som känns som en härlig efterrätt”.

Sammanfattningsvis är det tydligt att smaken av vitt snus (särskilt med vätskeersättning som tillbehör) kan variera beroende på personliga preferenser och varumärken. Vårt test visade på en bred variation av positiva omdömen och uttryck från våra läsare. Vi hoppas att denna recension hjälpte dig att bilda en egen uppfattning och att du alltid läser på om nikotinhalt och smaker innan du beställer hem en produkt.

 

Maj har nu kommit och med den kommer också en ny omgång av produkttester här på redaktionen. Denna gång har vi valt att fokusera på ett tematiskt område som har varit omdiskuterat på sistone – vitt snus. För att ge våra läsare en ärlig och opartisk recension av de produkter som finns på marknaden, bestämde…